Krátkodobé i dlouhodobé ubytování v Praze za skvělé ceny!

Datum publikování na HitPrace.cz: 6. 9. 2022
Krátkodobé i dlouhodobé ubytování v Praze za skvělé ceny!

Rádi byste našli ubytování v Praze, ať už na pár dní nebo dlouhodobě, ale bojíte se, že by to Váš účet neustál, protože se všude říká, jak je Praha drahá? I v Praze se dá ovšem najít levné ubytování. Chcete na pár dní na výlet v Praze, abyste si naše hlavní město pořádně prohlédli? Potřebujete přespat na služební cestě? Nebo potřebujete dlouhodobé ubytování kvůli práci? Ubytování v Praze tak může být lepším způsobem než dojíždět!

Dlouhodobé ubytování v příjemném prostředí

Pokud se Vám při slovu “ubytovna” vybaví holé oprýskané zdi a erární nábytek, který má svou slávu už dávno za sebou, tak to v dnešní době už není pravda. Ubytujte se v Praze v klidném a čistém prostředí od Ubytovny Praha. Veškeré pokoje a apartmány jsou vybaveny zánovním nábytkem, a míru vybavenosti si můžete vybrat podle Vašich preferencí. Můžete tak mít na pokoji televizi, minibar, nebo třeba ledničku, vlastní koupelnu a WC. Pokud si vyberete apartmán, máte navíc jistotu, že bude vybaven kuchyňským koutem. Všechny pokoje a apartmány jsou navíc vybaveny Wi-Fi. Zkrátka tam budete mít vše, co pro Vaše ubytování můžete potřebovat.

Dlouhodobé ubytování v Praze je navíc situováno v příjemné městské části poblíž Černého Mostu, odkud máte blízko jak do centra pomocí metra, tak do blízkého háje a spousty další zeleně, kde najdete jak dětská hřiště, tak inline dráhu. A pokud sport není to pravé pro Vás, v blízkém obchodním centru Černý most najdete třeba multikulturní komplex Cinestar.

Ceny, které bude Vaše peněženka milovat

To vše navíc najdete za příznivou cenu. Pro jednotlivce nabízíme jednolůžkový samostatný pokoj od 7500 Kč měsíčně. Pro dvoulůžkové až čtyřlůžkové pokoje vychází ubytování na 4500 - 5000 Kč měsíčně. A pokud byste raději měli naprosté soukromí v podobě apartmánu, můžete ho mít už od krásných 5500 Kč měsíčně. Takovou cenu jen tak někde nenajdete.


HitPrace.cz
Platforma pro spojení zaměstnavatelů s uchazeči o zaměstnání.