Založení s.r.o. a poskytování sídla pro firmy

Datum publikování na HitPrace.cz: 18. 11. 2021
Založení s.r.o. a poskytování sídla pro firmy

Čas na změnu

Možná už nějakou dobu cítíte, že stojíte dlouho na jednom místě. Profesně se už nevyvíjíte a cítíte se vyhořelí. Přestává Vás bavit chodit každý den na stejné místo, do identické kanceláře, řešit dokola opakující se záležitosti s těmi samými lidmi. Padá na Vás tíha stereotypu a začíná se objevovat ponorková nemoc. Je načase udělat další krok. Ať už jste zaměstnanec nebo podnikající osoba. Určitě máte v hlavě spoustu plánů a věděli byste, jakým směrem se dát, jen se odhodlat … Tak s chutí do toho.

Nejhorší je, když ztratíte chuť do práce. Zároveň však víte, že práci potřebujete - živíte rodinu, platíte hypotéku, leasing, splácíte úvěr. Zkrátka máte zavazující povinnosti, před nimiž není úniku! Toto vědomí je frustrující ještě více. Jakési zacyklení může občas prožívat každý - člověk v zaměstnaneckém poměru i podnikatel.

Vzniklá situace má řešení. Je nutné překročit svůj stín, odhodit zábrany, strach a vypořádat se s pocitem odpovědnosti za rizika, jež mohou nové příležitosti přinést. V praxi to znamená třeba založení firmy nebo její rozšíření a založení s.r.o. Volnější ruce a svobodnější rozhodování umožňují větší měrou uskutečňovat své profesní cíle a sny.

Pokud se obáváte založení (rozšíření) firmy a říkáte si, že je to nad Vaše síly, nemusíte mít obavy. Pomocnou ruku nabízí společnosti, jež poskytují podporu v začátcích podnikání a pomáhají rozjet nový či větší projekt.

Při zakládání firmy si budete pokládat spoustu otázek. To je jisté. Jednou z prvních bývá, kde umístit sídlo firmy. I v tomto případě se můžete obrátit na spolehlivého partnera - ten správně zvolený pomůže vytvořit virtuální sídlo firmy s důvěrně působící prestižní adresou. Cena se odvíjí v závislosti na zvolené adrese, a to zase záleží čistě na možnostech konkrétní firmy. Zní to dobře: sídlo firmy Praha, ačkoli bydlíte na malé vesnici. Nespornou výhodou Prahy je, že zde sídlí velké množství firem, takže anonymita je zaručena. Navíc součástí nabízených služeb je mimo jiné také on-line evidence pošty a s tím spojený servis. Mít sídlo firmy v Praze není tedy žádný problém.

Nyní je to už jen a jen na Vás. Vykročíte z uzavřeného kruhu? Zkusíte se postavit na vlastní nohy? Už víte, že na to nebudete sami. Takže s chutí do toho a půl je hotovo. A ať se dílo daří!


HitPrace.cz
Platforma pro spojení zaměstnavatelů s uchazeči o zaměstnání.