Vzdělávání má různé tváře

Datum publikování na HitPrace.cz: 14. 11. 2021

Rozhovor s Bc. Gabrielou Hrůzovou, MBA, jednatelkou vzdělávací společnosti Centrum služeb pro podnikání Naším cílem je pořádat rekvalifikační a vzdělávací kurzy na vysoké úrovni. K tomu nám pomáhá tým zkušených lektorů, příjemná atmosféra prostředí učeben i malý počet posluchačů v jednotlivých kurzech. 

Proč se věnujete právě vzdělávání? 

Ráda dělám činnosti, které pomáhají posunout se v životě dál, překonat překážky a mít radost z odvedené práce. A to přesně nabízí vzdělávání. Učení se novým věcem rozšiřuje naše obzory, pomáhá nám v seberozvoji, posiluje naši sebedůvěru a dává odpovědi na mnoho otázek. Svou práci vnímám jako koníček, kterému věnuji spoustu času a energie. 

Jak vzniklo vzdělávací centrum, kde působíte jako spolumajitelka? 

Centrum služeb pro podnikání vzniklo v době, kdy jsem byla na rodičovské dovolené, a předpokladem bylo, že se vrátím do zahraniční firmy a budu dělat rutinní práci, která je ale velmi dobře ohodnocená. Cítila jsem, že to není cesta, kterou bych chtěla jít. Na internetu jsme našla informaci o vzdělávacím programu, který rodiče podporuje v seberozvoji. Do programu jsem nastoupila a uvědomila jsem si, že to je to, co hledám. Pomáhám lidem pracovat na svém vzdělání. Před čtrnácti lety jsem myšlenku zrealizovala a postupně vznikalo vzdělávací centrum.


Zdroj: HR News
Zprávy a novinky z HR