OneMenu.cz spojuje síly se Sodexo

Datum publikování na HitPrace.cz: 7. 4. 2021

Největší poskytovatel benefitů na českém trhu, společnost Sodexo Benefity, opět rozšiřuje portfolio svých služeb spojených se stravenkovou kartou. Nově s ní lze využívat služeb online objednávkového systému OneMenu.cz od společnosti Storyous.


„Restaurace jsou pro nás zásadními partnery, a proto se celý covidový rok snažíme přicházet s programy a inovacemi na jejich podporu,“ říká Daniel Čapek, generální ředitel společnosti Sodexo Benefity, a připomíná například program Peníze zpět, který motivuje uživatele stravenkové karty k útratám v restauracích.


Nyní Sodexo spojilo síly s objednávkovým systémem OneMenu.cz, který si zakládá zejména na férovosti vůči restauracím. „Služba OneMenu.cz zde funguje už od jarní vlny epidemie jako online objednání z výdejního okénka. Od podzimu pak nabízíme i možnost rozvozu,“ popisuje Igor Třeslín, ředitel společnosti Storyous, která platformu provozuje. „Díky službě OneMenu.cz si můžete objednat u vybraných restaurací a kaváren z celé České republiky,“ dodává.


Zdroj: Personalista.com
Otevřený internetový HR magazín.