Jak na výkon, motivaci a spolupráci v online časech? Účastníci INSPIROFESTU dali hlavy dohromady

Datum publikování na HitPrace.cz: 13. 4. 2020

Historicky první virtuální INSPIROFEST, který ke konci března uspořádala společnost humancraft (bývalá česká pobočka mezinárodní společnosti Develor), je důkazem, že se firmy ve vzdělávání ryze online reality nebojí. Naopak! Akce dostála svému názvu a míra interakce mezi všemi zúčastněnými byla snad ještě intenzivnější než ve fyzickém prostředí.


Dopolední dvouhodinový formát setkání, které zároveň představilo blíže pevné jádro týmu trenérů a konzultantů humancraft, poskytlo příjemný start do dalšího pracovního dne. Téma celé akce bylo nasnadě díky momentální situaci, která z mnoha zaměstnanců firem rázem učinila účastníky hromadného experimentu práce z domova. Výkonnost, motivaci a spolupráci řeší aktuálně snad každý z nás.


Podle partnera společnosti humancraft Stanislava Tichého se firmy dnes nacházejí ve vysoce volatilním prostředí. Podmínky jsou proměnlivé, vývoj nejistý a organizace musí být schopny se nejen rychle učit, ale zároveň mít vůbec kapacity na uskutečnění změn a další posun. Tolik proklamovaná a mnohými často zatracovaná agilita nyní prokazuje svůj význam a službu firmám, které jsou na ni skutečně připraveny. Schopnost svůj byznys proaktivně transformovat se nyní ukazuje jako naprosto klíčová. Slovy Stanislava Tichého: „Smysluplné změny, které teď nastartujeme, pomůžou naší budoucí prosperitě.“


Zdroj: HR News
Zprávy a novinky z HR