Moderní kanceláře zvýší vaši atraktivitu na trhu práce

Datum publikování na HitPrace.cz: 26. 10. 2022
Moderní kanceláře zvýší vaši atraktivitu na trhu práce

Moderní kanceláře jsou dnes nutností. Ukazuje se, že kromě dobré dostupnosti kanceláří, se uchazeči dívají také na jejich atraktivitu. Nikdo dnes nechce pracovat ve starých zapadlých kancelářích. Moderní designové kanceláře, dostatek místa na parkování, relaxační zóna nebo posilovna. Právě to uchazeči o práci očekávají. Moderní kanceláře zvýší atraktivitu vaší firmy mezi uchazeči a pomohou vám v náboru nových zaměstnanců.

Standardem je nejen dostatek světla, čerstvý vzduch a zeleň

Aby se vaši zaměstnanci cítili v práci dobře a chtěli docházet do kanceláře, je potřeba jim to maximálně zpříjemnit. Moderní kanceláře dnes mají výkonnou vzduchotechniku, díky které je v kanceláři vždy čerstvý vzduch. Stejně tak důležitý je dostatek světla a zeleň. Kombinace těchto dvou aspektů vytváří harmonickou atmosféru, ve které se zaměstnanci cítí dobře.

Jak mohou moderní kanceláře zvýšit zájem o vaši firmu?

Pokud uchazečům o práci vaše kanceláře nabídnou vše, co hledají, máte velkou výhodu. Podle průzkumů u uchazečů rozhodují především 3 hlavní faktory. Nejvíce kladou samozřejmě důraz na plat a různé jiné finanční bonusy. Ovšem hned druhá je dostupnost – nikomu se nechce dojíždět několik desítek kilometrů. Třetím rozhodujícím faktorem při výběru zaměstnavatele je zázemí, tedy vybavení kanceláří, a to, jak dobře se v práci zaměstnanci cítí.

Při dnešní velmi nízké nezaměstnanosti, která je 3,3 %, je důležitý každý benefit, který uchazeče o práci přesvědčí. Moderní a komfortní kanceláře nejen přesvědčí, ale také vám pomohou si zaměstnance udržet. Jsou prestiží a odrazem úspěšné firmy. Pokud jsou navíc na dobře dostupném místě, máte nejméně z poloviny vyhráno.

Pomůžeme vám takové kanceláře najít

Kanceláří je na trhu mnoho, ale těch opravdu kvalitních, zase tolik není. Pokud hledáte atraktivní kanceláře, vyzkoušejte specializovaný portál na kanceláře DoNájmu.cz. Pomohou vám najít to správné zázemí pro vaši firmu. Ušetřete si při hledání nemovitosti nejen čas, ale také peníze.


HitPrace.cz
Platforma pro spojení zaměstnavatelů s uchazeči o zaměstnání.