Zajistěte své firmě CRM systém na míru pod Open Source licencí

Datum publikování na HitPrace.cz: 21. 9. 2022
Zajistěte své firmě CRM systém na míru pod Open Source licencí

Řídit firmu je velmi zodpovědná činnost, která není jednoduchá a zabere mnoho času. Na rozdíl od manažerů minulosti máme velkou výhodu, moderní programy, které dokáží učinit práci přehlednější, dokáží nám poskytnou cenná data a analýzy, lépe komunikovat se zákazníky i řídit projekty. Mnoho lidí má v počítači hned celou škálu programů, které mají usnadnit byznys, ale vzhledem k jejich množství někdy naopak vytváří ještě větší chaos. Čím více programů používáte, tím více času ztrácíte. Zvolte raději nejmodernější CRM systém, který bude obsahovat všechny funkce, jaké pro řízení firmy potřebujete.

Nejlepší CRM systém na trhu vám bude přizpůsoben na míru

AutoCRM je v současnosti nejdokonalejším CRM systémem v Čechách, je plně v češtině a mezi jeho hlavní přednosti patří skutečnost, že vám bude vytvořen na míru. Je zbytečné mít program plný funkcí, které nepotřebujete. Jde o CRM systém na míru pod Open Source licencí, který má velmi přehledné rozhraní, ve kterém se velmi snadno zorientujete nejen vy, ale také vaši kolegové a zaměstnanci, kteří ho mohou používat společně s vámi.

Z jednoho místa můžete řídit všechny své projekty a sledovat, v jakém jsou stavu. Můžete rozdělovat úkoly zaměstnancům, komunikovat s nimi, sledovat jejich docházku i efektivitu. Můžete odsud komunikovat se zákazníky, sledovat rozjednané zakázky, zasílat jim nabídky i newslettery. Pod palcem zde můžete mít také kompletní fakturační systém a sledovat třeba váš obrat v jednotlivých obdobích, neuhrazené faktury, zálohové faktury a vývoj vašeho růstu. Také zde můžete spravovat dokumenty, sledovat návštěvnost webu a mnoho dalšího. Do rozhraní systému se umístí entity pro všechny funkce, jaké potřebujete. AutoCRM nemusíte nikam instalovat, je online a využívat ho můžete odkudkoliv. Tento nástroj vám ušetří mnoho času, zajistí vám lepší řízení firmy a tím pádem i stabilnější růst. Vyzkoušejte ho zdarma třeba ještě dnes na AutoCRM.cz.


HitPrace.cz
Platforma pro spojení zaměstnavatelů s uchazeči o zaměstnání.