Expresní překlady on-line pro soukromou i komerční sféru

Datum publikování na HitPrace.cz: 24. 6. 2022

Mnoho lidí si myslí, že překlady z češtiny do angličtiny jsou jednoduché a zvládnou je sami. Než se do překladu textu pustíte vlastními silami, zkuste se zamyslet nad tím, jak důležité je, aby byl bezchybný. Překlad nespočívá jen v doslovném přeložení jednotlivých slovíček. Většina textů se neobejde bez užití speciální terminologie a ustálených frází, které napomáhají správnému pochopení textu.

Překlady do 32 jazyků 365 dní v roce

On-line agentura nabízí nejoblíbenější překlady z češtiny do angličtiny, překlady do španělštiny a do dalších 30 světových jazyků. Vašemu textu se přitom může věnovat kdykoliv – 365 dnů v roce. Agentura si zakládá na rychlé on-line komunikaci a jednoduchosti celého objednání. Není problém vše vyřídit během několika desítek minut. Překlad můžete mít zpracovaný ještě tentýž den.

Překlad libovolného textu

Agentura se věnuje širokému spektru překladů. Mezi nejvíce objednávané služby patří překlady odborných textů a manuálů, dále překlady dokumentů a smluv, bakalářské a diplomové práce či překlady propagačních materiálů a celých webových stránek. Díky certifikovaným překladatelům je možné zajistit také překlady úředně ověřených textů. Kromě výše zmíněných však není problém přeložit i jakýkoliv jiný text v libovolném rozsahu.

Korektury českých i cizojazyčných textů

Nad rámec překladů agentura zajišťuje také další jazykové služby, jakými jsou korektury cizojazyčných textů a korektury česky a slovensky psaných textů. Korektura textu spočívá v opravě pravopisných a gramatických chyb a je rovněž prováděna expresně.

Expresní a přesto profesionální

Překlady on-line mají výhodu v dostupnosti a rychlosti celého procesu. Agentura má ve svém týmu více než 90 překladatelů, kteří jsou okamžitě schopni věnovat se vašemu překladu. Nezávaznou poptávku je možné zadat jednoduše pomocí on-line formuláře na webových stránkách www.express-preklady.cz. Do hodiny obdržíte přesnou kalkulaci ceny. Pokud nabídku přijmete, může na vašem textu překladatel okamžitě začít pracovat. Do doby odevzdání můžete být s překladatelem v kontaktu a ujišťovat se, že vše běží k vaší spokojenosti.


HitPrace.cz
Platforma pro spojení zaměstnavatelů s uchazeči o zaměstnání.