WoW! Školení speciálně pro mou organizaci!

Datum publikování na HitPrace.cz: 17. 5. 2022

Obvykle mají všechna školení pro auditory (vedoucí/interní) stejné téma, ale rozdíl je ve způsobu, jakým jsou poskytována. 

Naši školitelé jsou již dlouho známí tím, že používají vizuální pomůcky, kreslí a prezentují teorii neobvyklými způsoby. To však není jediný faktor, který naše školení odlišuje: přizpůsobujeme je konkrétně potřebám vaší organizace. 

Co je WoW? 

"Interní audit a WoW" je školení speciálně vyvinuté pro Boskalis, renomovanou nizozemskou společnost a jednu z největších bagrovacích společností na světě. 

 Pro zajištění kvality, bezpečnosti a péče o životní prostředí používá společnost Boskalis integrovaný systém řízení (založený na normách ISO 9001, 14001 a 45001). Každá organizace, která pracuje se systémem řízení ISO, má svůj vlastní výklad a název. Proto společnost Boskalis interně nehovoří o "ISO" nebo "systému řízení", ale o "WoW" neboli "způsobu práce", což zní mnohem atraktivněji, že? WoW podrobně popisuje (kroky, činnosti, použité nástroje), jak by měl být každý projekt ve společnosti Boskalis nejlépe realizován. 

Školení přizpůsobené Vašemu způsobu práce 

V roce 2021 se společnost Boskalis spojila s Gijsbertem Landkroonem, školitelem LRQA. Bylo potřeba školení pro interní auditory přizpůsobené jejich pracovní metodě podle WoW, a proto Gijs spolupracoval s klientem na přípravě školení pro interní auditory přizpůsobeného jejich potřebám a jejich systému.


Zdroj: HR News
Zprávy a novinky z HR