Kybernetická bezpečnost při přechodu k hybridnímu modelu práce

Datum publikování na HitPrace.cz: 18. 1. 2022

Způsob, jakým pracujeme, se rychle mění. Podniky hledají možnosti, jak vybudovat plynulá, flexibilní prostředí, která umožní produktivitu na různých místech. Společnost HPE proto připravila video kurzy, které vám pomohou s odpověďmi na otázky ohledně práce v hybridním prostředí. 

Vývoj na pracovišti pokračuje rychlým tempem. Již před pandemií směřovaly společnosti k plynulému a flexibilnímu pracovišti, které umožňovalo produktivitu na různých místech. Pro mnoho organizací nutnost rozšířit možnosti práce na dálku urychlila přechod na hybridní pracoviště. Nyní společnosti přehodnocují své potřeby a dostupné technologie a činí rozhodnutí, která budou formovat pracovní prostředí daleko do budoucnosti. 

V posledních několika měsících společnost HPE (Hewlett Packard Enterprise) nabídla řadu webových seminářů, které společnostem pomohou pochopit a maximalizovat hodnotu nového hybridního pracoviště. Společně jsou skvělým zdrojem pro všechny podniky, které chtějí vybudovat bezpečné pracoviště připravené na budoucnost. 

Celkem osm video školení s dostupnými titulky v angličtině, němčině, španělštině (kastilštině a Latinské Americe), francouzštině, italštině, japonštině a portugalštině najdete zde. Kurzy jsou dostupné zdarma a neomezeně.


Zdroj: HR News
Zprávy a novinky z HR