Uvolňujeme personalistům ruce od nadměrné administrativní zátěže

Datum publikování na HitPrace.cz: 7. 1. 2022

Rozhovor s Pavlou Pulchart, Business Development Manager ve společnosti ASIANA, spol. s r.o. Pavla Pulchart působí ve společnost ASIANA více než 16 let. Firma je známá především v oblasti cestovního ruchu a díky portálu Letuška.cz. V rozhovoru s Michalem Kankrlíkem, spolumajitelem a obchodním ředitelem společnosti IVITERA, a.s., se zaměřili na budoucnost digitalizace v HR. Rozhovor vznikl na konferenci HR Know How 2021 - HR v novém normálu, kterou pořádá profesní organizace People Management Forum. 

 Co vše nabízí ASIANA v oblasti lidských zdrojů? Můžete uvést nějaký konkrétní případ úspěšného projektu? 

Zjednodušeně můžeme říci, že nabízíme outsourcing služeb v oblasti HR. Naší myšlenkou bylo uvolnit ruce personalistům pro strategické HR, aby se mohli věnovat mimo běžnou administrativu rozvoji firmy, firemní kultuře, vzdělávání, a tak zvedat přidanou hodnotu společnosti. Řešení každodenních záležitostí, které jsou samozřejmě také důležité, přebíráme my. 

Dobrým příkladem je naše spolupráce se společností Albert. Všichni vidíme, co Albert za posledních 15 - 20 let dokázal, kam se firma posunula a my jsme toho mohli být součástí. To je naše vize a náš každodenní chleba. V jakých konkrétních procesech může ASIANA klientům pomoci a ušetřit finance? Je to nákup a přefakturace. Nabízíme nákup širokého portfolia - od cestovních služeb, přes eventy, až po vzdělávání. Skládáme x dodavatelů dohromady a vše je na jedné faktuře. Například na nákupu školení lze ušetřit nejen finance, ale hlavně administrativu.


Zdroj: HR News
Zprávy a novinky z HR