Digitální vzdělávání zaměstnanců šetří čas i finance

Datum publikování na HitPrace.cz: 14. 11. 2021

Pracovní svět se během posledních dvou let změnil téměř k nepoznání. Řada firem byla nucena nechat své zaměstnance pracovat z domova, a přestože se někteří lidé postupně do kanceláří vrací, jistému hybridnímu systému práce se už nedá vyhnout. A to stejné platí i o firemním vzdělávání, které se také muselo přizpůsobit formátu vzdáleného pracoviště. 

Zatímco dříve probíhala školení ve velkých školících centrech nebo přímo ve firmách, dnes je organizace seminářů náročnější. A právě v této oblasti usnadňuje společnostem práci školící centrum HPE (Hewlett Packard Enterprise) se svou online platformou technologického vzdělávání Digital Learner. Ta nejen šetří čas a peníze, ale zároveň poskytuje rychlou pomoc při řešení náhlých situací. 

Díky digitálnímu předplatnému získáte znalosti z daného oboru mnohem rychleji než z klasického prezenčního školení. E-learningové podklady jsou pravidelně aktualizovány, nemůže se tedy stát, že budete pracovat se zastaralými a neefektivními materiály. V případě nejasností je možné konzultovat vše pomocí chatu s lektorem přímo v průběhu kurzu. 

V této formě výuky se navíc sdružují účastníci - odborníci z konkrétní oblasti a ti mohou během kurzu vzájemně sdílet své zkušenosti a konzultovat problémy. Velkou výhodou je možnost využití sedmidenní zkušební verze Digital Learner (DL), která umožňuje projít všechny materiály a programy, než si zaplatíte plnou verzi.


Zdroj: HR News
Zprávy a novinky z HR