Pomoc pro podnikatele - nově vznikající Centrum provozní efektivity

Datum publikování na HitPrace.cz: 6. 7. 2021

České firmy brzy získají místo, kam se budou moci obrátit o pomoc s optimalizací výrobních, obchodních a administrativních procesů bez ohledu na obor, ve kterém působí. V právě vznikajícím Centru provozní efektivity chtějí přispívat ke zlepšení ekonomické situace firem zaváděním účinných provozních úsporných opatření. Strategickým partnerem Centra provozní efektivity se v červnu stala poradenská skupina Grant Thornton.


Praxe ukazuje, že každá firma bez ohledu na velikost a obor činnosti se na denní bázi potýká se širokým spektrem provozních neefektivit, které ji stojí čas, peníze i kapacitu zaměstnanců. Stále převažujícím přístupem je řešit vše vlastními silami, což ale firmy v důsledku opět stojí tyto cenné zdroje. Navíc vše řeší způsobem, který je obvyklý, povrchní, zatížený provozní slepotou a mnohdy nezohledňující aktuální technologické trendy a postupy.


„Smyslem Centra provozní efektivity je poskytnout našim klientům na jednom místě řešení na tuto širokou škálu provozních potřeb a problémů, aniž by museli složitě mapovat trh poradenských služeb, hledat a vybírat tu pro ně nejvhodnější. A to mnohdy za situace, kdy ani neví, kde přesně je tlačí bota a co lze a jakým způsobem zlepšit,“ vysvětluje Jiří Rybár, autor konceptu Centra provozní efektivity.


Zdroj: Personalista.com
Otevřený internetový HR magazín.