I firmy mohou využívat "Kurzy pro radost"

Datum publikování na HitPrace.cz: 27. 4. 2021

Videokurzy už se staly přirozenou součástí vzdělávání a díky covidové epidemii se jich na trhu objevuje čím dál víc. Nejrozšířenější jsou on-line kurzy s tématikou pracovního a osobního rozvoje, ale snad díky tomu, že v karanténě ubylo možností pro sociální kontakty, vzrostl i zájem o volnočasové kurzy.


Tomuto trendu jde naproti na českém trhu ojedinělý projekt Kurzy pro radost, který už od roku 2012 naplňuje to, co má ve svém názvu. Rozdávat svými on-line kurzy lidem radost. A o tom, že se to portálu daří, svědčí i čísla. Videokurzy na tomto portálu si prošlo již 189 000 lidí a když si na jejich webu prohlédnete reference, budete tam těžko hledat kritická slova. V referencích se to hemží milými hodnoceními, ze kterých opravdu čiší radost.


Nyní si prostřednictvím největšího vzdělávacího portálu v ČR EduCity.cz mohou kurzy pro radost objednat i firmy pro své zaměstnance.


Portál Kurzy pro radost je českou jedničkou v kreativních online kurzech a v loňském roce začal přidávat i video kurzy z oblasti osobního rozvoje. Mezi lektory se objevují známé osobnosti, jako například Jan Mühlfeit, MUDr. Radim Uzel nebo Ivo Toman.


V oblasti kreativních kurzů najdete Petru Cibulkovou, známou českou výtvarnici, která vyučuje kreslení pravou hemisféru, Pavla Michalicu, českou jedničku ve výuce olejomalby nebo Ivu Proškovou, první dámu paličkování v české kotlině.


Zdroj: HR News
Zprávy a novinky z HR