HR v Česku se modernizuje. Poslední novinkou je kariérní parťák

Datum publikování na HitPrace.cz: 23. 4. 2021

Nelisa je průvodce kariérou pro všechny, kteří nechtějí pouze najít novou práci, ale míří za aktivním růstem a maximálním naplněním svého potenciálu.


Za vznikem Nelisy stojí tvůrci StartupJobs a Bezpráce.cz, kteří při tom využili své dosavadní zkušenosti z oblasti technologií a HR. Nelisa posouvá odvětví HR v Česku na technologicky jinou úroveň. Uživatelský profil bude sloužit jako místo, kde budou sdružená data nejen o dosavadních pracovních zkušenostech, ale také o kariérních cílech, motivaci, vlastní osobnosti a výsledků talentových testů v případě jejich absolvování.


Na základě údajů v profilu bude následně uchazeč unikátní technologií “matchingu” spojen s volnými pozicemi šitými na míru. Součástí Nelisy budou také firemní profily, jež bude moci uživatel libovolně procházet a firmy oslovovat.


“Ambicí Nelisy je stát se chytrým kariérním parťákem a zjednodušit nábor jak potenciálním uchazečům, tak firmám. Díky detailním informacím v profilech uživatelů se budou spojovat jen nabídky relevantní pro obě strany. Náborářům tak odpadne nekonečné probírání životopisy, zájemcům o práci zdlouhavé psaní motivačních dopisů. Nelisa jednoduše poradí, pomůže směřovat kariéru a doporučí uživatelům pozice, jež pro ně budou ideální,” říká Filip Mikschik, spoluzakladatel Nelisy a zakladatel a CEO StartupJobs.


Zdroj: Personalista.com
Otevřený internetový HR magazín.