Zábava na pracovišti? Proč ne!

Datum publikování na HitPrace.cz: 16. 3. 2021
Zábava na pracovišti? Proč ne!

Máte na svém pracovišti skvělé kolegy, kteří nezkazí žádnou zábavu? Prožíváte jeden z těch otravných dnů, kdy se to neskutečně táhne a v práci vládne pochmurná nálada? Pokud patříte mezi jedince, kteří si rádi vymýšlí a provádí ostatním různé legrácky a naschvály, pak je tento článek přesně pro vás.

Udělejte Printscreen monitoru

Pokud nemá váš kolega svůj počítač zaheslovaný, vytvořte snímek jeho obrazovky. Snímek vložte do programu malování a nastavte jako pozadí plochy. Nezapomeňte schovat původní ikony. Kolega se zcela jistě ukliká a stejně se mu nepovede nic spustit.

Zakryjte senzor myši

Vezměte kousek průhledné lepící pásky a přelepte senzor myši u počítače. Kolega s ní může jezdit po celém stole a myš nebude reagovat. Můžete jen potlačovat smích.

„Rozbijte“ monitor

Namočte nit do inkoustu a nalepte ji chaoticky na monitor kolegy. Monitor bude vypadat jako popraskaný. Jeho zděšení jistě pobaví celou kancelář.

Přeřiďte mu budík

Ve chvíli, kdy se kolega vzdálí od svého telefonu, pokud to vůbec udělá, mu na něm přeřiďte na dřívější čas. Při příchodu do práce se bude jistě divit, kde všichni jsou. Škoda, že jeho reakci neuvidíte, ale za pokus to jistě stojí.

Nasypejte konfety do deštníku

Zdá se vám, že má vaše kolegyně příliš nudný deštník? Kupte barevné konfety a nasypte je do deštníku, nejlépe do mokrého od deště. Při jeho roztažení v další sychravý den se kolegyně jistě nepřestane divit, co to na ní „prší“.

Přelepte razítko

Používá váš kolega či kolegyně občas firemní razítko? Pak neváhejte a přelepte část razítka průhlednou páskou. Počítejte, kolikrát razítko vyzkouší, než mu to dojde. Uzavřete s ostatními kolegy sázky.

Nabídněte originální sušenky

Kupte sušenky s náplní (nejlépe kulaté) a náplň seškrábejte. Po té je namazejte zubní pastou a opět slepte. Dobrota ke kávě je připravená. Nabídněte všem v kanceláři a pak již jen sledujte šklebící se obličeje. Vrchol by byl, kdyby to všichni snědli a ještě pochválili.




HitPrace.cz
Platforma pro spojení zaměstnavatelů s uchazeči o zaměstnání.

Autor článku: Martina Novotná
Copywriterka specializující se na témata spojená s pracovním trhem a personalistikou. Pro pracovní portál HitPrace.cz píše články již od roku 2017.