Hewlett Packard Enterprise stvořilo Edge to Office pracoviště – hybridní pracovní prostředí

Datum publikování na HitPrace.cz: 16. 11. 2020

Uzavření kanceláří v souvislosti se zavedením opatření na Covid-19 a požadavek, aby členové týmu pracovali z domova, společnost Hewlett Packard Enterprise (HPE) přimělo redefinovat význam slova kancelář. Pandemie totiž urychlila přerod pracovních zvyklostí, a povede k další transformaci a zavádění nových standardů.


Až 50 % zaměstnanců společnosti HPE se již nikdy nevrátí k před pandemickému kancelářskému životu. Proto, aby jakýkoliv člen pracovního týmu byl i nadále zapojen a připraven vykonávat práci, společnost HPE představila a začala využívat program Edge to Office.


Flexibilní program, který směle přetváří způsob, jakým pracujeme Ještě před vypuknutí koronakrize si společnost HPE uvědomila, že místo toho, aby hromadila své zaměstnance v budovách, jim raději umožní větší svobodu. I proto namísto fyzických kanceláří zavedla možnost pracovat odkudkoliv. Šlo o zcela jiný přístup výkonu práce prostřednictvím vzdáleného připojení, který byl navržen tak, aby umožnil zapojení zaměstnanců do pracovních procesů, bez ohledu na to, kde se nacházejí.


Zdroj: Personalista.com
Otevřený internetový HR magazín.