Projekt Moje závodka zmapuje stravování v závodních jídelnách a kantýnách

Datum publikování na HitPrace.cz: 29. 6. 2020

Jaká jídla jíme a kolik za ně platíme v závodních jídelnách?

To vůbec poprvé v celé České republice detailně zmapuje nový projekt - Moje závodka. Cílem této „stravovací inventury” je také zjistit, co lidé na podnikových jídelnách a kantýnách nejvíc oceňují a naopak, co by se podle nich mohlo zlepšit.


Sběr dat probíhá ode dneška na webové stránce prozams.cz/mojezavodka/. Kdokoliv na něm může vyplnit krátký dotazník ohledně své spokojenosti a preferencí. Přiřazením fotografii jídelního lístku ze své „závodky“ či kantýny zároveň vstoupí do soutěže, kde bude moci vyhrát jednu z 15 poukázek na nákup v řetězci TESCO za 2.000 Kč.


Kdo připojí fotografii jídla na Instagram (odkaz najde na webu), dostane se ještě do slosování o další poukázky v hodnotě 1.000 Kč. Akce potrvá do pátku 19. června 2020. Poté pořadatel vyhodnotí data, dotazníky a celou stravovací inventuru v kantýnách zveřejní.


Zdroj: Personalista.com
Otevřený internetový HR magazín.