Manažerská akademie radí, jak motivovat zaměstnance, vést porady a zvládat čas a priority

Datum publikování na HitPrace.cz: 15. 1. 2020

Motivace je nám přirozeně dána, není ale lehké si ji v různých podmínkách udržet. Motto, které vystihuje hlavní náplň další části Manažerské akademie. Jste v pozici manažera noví a nevíte, jak efektivně naložit s časem? Je pro vás obtížné správně motivovat vaše zaměstnance? Se zmíněným kurzem jste na správném místě, kde si tohle vše, a mnohem více, můžete osvojit.

Jak se projevuje motivace či demotivace u vás ve firmě? Jak poskládat otázky v rámci motivačního rozhovoru? Jak vést porady, které budou přínosné a budou lidi bavit? Jak čelit stále více povinnostem, když času je málo? Nejen na tyto otázky odpověděl kurz zmíněné Manažerské akademie od společnosti CADET GO. Uvolněný a informacemi nabitý kurz vedla optimistická lektorka Lenka Lamešová, která vzdělání spojuje i se zábavou, a proto se pod jejím vedením nikdy nudit nebudete.

Úvodní modul druhé části Manažerské akademie se věnoval motivaci, i demotivaci. Podle statistik se mezi pracovníky nachází 41 % lidí, kteří dělají práci, protože musí. Třicet procent jsou lidé bez zájmu a je jim jedno, co a jak dopadne, mezi 21 % jsou lidé motivovaní se zájmem o práci, tzv. tahouni a 8 % lidí se nezapojují, ani neplní úkoly. Tudíž těch motivovaných není mnoho. Co pro to můžete udělat ve firmě, kde působíte? Můžete si dát na stranu vah zdroje motivační energie, kterou buď berete, nebo dáváte, s ohledem na vlastní manažerské chování a projev.


Zdroj: HR News
Zprávy a novinky z HR