Transformace, inovace a adaptabilita očima českých firem

Datum publikování na HitPrace.cz: 3. 1. 2020

Letošní TWI&Kata Conference, zaměřenou na transformaci firemní kultury a zapojení lidí, uspořádala společnost DMC management consulting 20. listopadu 2019 v Praze. Konference nabídla účastníkům rovnou tři oblasti, kterým věnovala pozornost. Výrobní společnosti, nevýrobní společnosti a zdravotnictví. Jak zařídit, aby lidé zvládali stále větší tlak na produktivitu a rychlost reakce na změny? Jak se zlepšuje vývoj a výroba skrze Kata koučink? Pomáhá metoda TWI zlepšovat vztahy na pracovišti? Na tyto a další mnohé otázky odpověděli jednotliví řečníci. Tím hlavním byl Patrick Graupp, autor metodiky TWI a TWI Senior Master Trainer.

Konference se zabývala tématy jako týmová práce, standardy, zapojení lidí, spolupráce, agilita, inovace, aplikace metody TWI a Kata. Hned po zahájení se publiku představil již zmíněný Patrick Graupp z TWI Institute USA, který pohovořil o nutnosti transformace kultury společností a využití TWI a Kata. 

Dopoledne se představil také Radek Navrátil ze Škoda Auto a poukázal na standardizaci práce jako nutný základ pro inovace, zapojení jednotlivců, a také konkrétní přínosy standardizované práce ve Škodě. Slovo následně přebrala ředitelka marketingu a nových médií v České televizi, Denisa Kollárová, která představila přípravu na výzvy digitální budoucnosti a změnu firemní kultury z tradiční na adaptivní. 


Zdroj: HR News
Zprávy a novinky z HR