Hledáte práci, kde vše plánujete sami a ocení váš výkon?

Datum publikování na HitPrace.cz: 20. 12. 2019
Používáte aplikace? Pomáhají vám ve vašem osobním i profesionálním životě? Nakupujete výhradně přes aplikace obchodů a klasické e-shopy už pro vás nejsou dost cool? Když narazíte na dobrou aplikaci, doporučujete ji svým známým, kamarádům a rodině? Dobrou aplikaci si přece nenecháte pro sebe a právě aplikace jsou inovativním způsobem, jak mohou e-shopy značně zvýšit svůj obrat. My to víme, vy to víte, ovšem některé firmy stále vliv aplikací na jejich obrat podceňují.

Znáte firmy, které stále nemají svou aplikaci?

Společnost BABA Tumise s.r.o. se zabývá tvorbou moderních a přehledných aplikací pro e-shopy, které chtějí lépe prosperovat a získat další zákazníky a po tom jistě touží každý e-shop. Aplikace, které firma vytváří, mají mnoho dalších výhod. Tým vytvářející aplikace je přátelský a profesionální a pokud vás baví používání a doporučování aplikací, hledají mezi sebe právě vás.

Pracujte z domova

Že je v mobilních aplikacích obrovský potenciál a čeká je zářivá budoucnost není pochyb. Pomozte firmě šířit jejich aplikace, bez kterých se dnešní e-shopy neobejdou a získejte mnoho benefitů.

Mrkněte na https://www.mobilnieshop.eu/ a pokud vás jejich tvorba zaujala, staňte se obchodním zástupcem a dalším členem fungujícího týmu.

Jelikož je největší výhodou práce obchodního zástupce časová flexibilita a můžete pracovat z domova, nezáleží na tom, zda jste na rodičovské dovolené, důchodce, ZTP nebo OTP. I když se práce firmy soustředí zejména na Prahu, vaše bydliště může být kdekoliv.

Kvalita se prodává sama

Práce obchodního zástupce není příliš oblíbená, bohužel tuto „image“ získali díky „šmejdům“, kteří prodávali nefungující produkty za přemrštěné ceny. Pokud prodáváte produkt, který funguje a navíc je po něm poptávka, prodává se téměř sám. Nenechte si ujít příležitost světa aplikací, který je teprve na vzestupu, „chytněte příležitost za pačesy“ a podívejte se na úžasné podmínky a benefity, které firma nabízí na https://www.hitprace.cz/prace-detail/obchodni-zastupce--HIT2821

HitPrace.cz
Platforma pro spojení zaměstnavatelů s uchazeči o zaměstnání.

Autor článku: Petra Hornová