Odměňte své zaměstnance skvělým zážitkem

Datum publikování na HitPrace.cz: 19. 12. 2019
Vánoční shon pomalu finišuje, z domácností už se line vůně cukroví a ve firmách jsou připraveny závěrky, plány a rozpočty na příští rok. Nyní je ten správný čas poděkovat svým zaměstnancům za celoroční pracovní nasazení, a uspořádat pro ně vánoční či silvestrovský večírek. Pomůže vám poznat vaše zaměstnance i z osobní stránky a stmelit kolektiv. Pamatujte na to, že spokojený zaměstnanec chodí do práce rád a odvádí mnohem lepší výkony.

Kromě návštěvy restaurace, uspořádání bowlingového či šipkového turnaje je na trhu spousta jiných a méně nudných možností, jak se svými zaměstnanci oslavit přelom roku. Namítnete, že nemáte čas obvolávat firmy a zařizovat něco extra s uzávěrkou na krku? Omyl. Ty nejlepší zážitky pro firmy můžete zařídit z pohodlí vašeho kancelářského křesla a jako bonus to bude pouze otázka pár minut. Nevěříte? Stačí navštívit webovou stránku http://www.zazitky-pro-firmy.cz, na které najdete tisíce různých zážitků pro firmy a kolektivy.

Na vás zůstane jen vybrat mezi outdoorovými, či noblesnějšími zážitkovými večírky. Pokud chcete akci pojmout i jako teambuildingové setkání s přidanou hodnotou, kdy zaměstnance poznáte v extrémních podmínkách, vyberte aktivitu s trochou adrenalinu, u které se budou všichni zaměstnanci dobře bavit. Co třeba společně s teamem vyrazit do české pevnosti Boyard?

Zážitek je dárek, který dáváte na celý život, uvidíte, že vaši zaměstnanci budou na takovou skvělou akci dlouho vzpomínat.

Náš tip: Pokud chcete některého ze svých zaměstnanců ocenit, za zvlášť obětavou a přínosnou práci po celý rok, kromě prémie, či třináctého platu, na výše uvedených stránkách seženete i víceúčelové vouchery a dárkové poukazy pro jednotlivce. Jsou dodávány v originálním dárkovém balení a se stoprocentní zárukou toho, že váš zaměstnanec bude mít radost a pocit, že jeho práce byla náležitě odměněna.

HitPrace.cz
Platforma pro spojení zaměstnavatelů s uchazeči o zaměstnání.

Autor článku: Petra Hornová