Lean Academy vzdělává manažery praxí a reálnou inspirací z výrobních firem

Datum publikování na HitPrace.cz: 5. 8. 2019

Přemýšlejte nad změnami už tehdy, když to funguje, protože je jen otázkou času, kdy se objeví konkurence a zákazníky vám přebere. A dost možná nejenom zákazníky, ale i vaše nejlepší lidi – úspěšní přitahují úspěšné.

„Učíme ředitele a manažery, jak řídit lidi, procesy, ale i sebe sama“, říká Ing. Miroslav Bauer, majitel a jednatel firmy Bauer Lean Consulting. „A jedním z nejdůležitějších úkolů dobrého ředitele je vytvořit kolem sebe tým znalých a motivovaných lidí, kteří dokáží analyzovat informace, rozumějí faktům a hledají způsoby zjednodušení práce.“ 

Všechny tyto dovednosti v teorii i praxi jsou součástí systematického vzdělávání v rámci Lean Academy. Jednotlivé studijní bloky jsou organizovány do tří úrovní a studium probíhá v konkrétních firmách, s praktickou ukázkou probíraného tématu. Kromě nově získaných dovedností se účastníci inspirují u těch nejlepších a znova se „nakopnou“ k realizaci svých vlastních projektů. Pro zefektivnění studia probíhá každý seminář v jiné v partnerské firmě, v různých provozech a zaměřen na konkrétní oblast procesního a informačního toku ve firmě.


Zdroj: HR News
Zprávy a novinky z HR