Festival nových lektorů a témat - „DESÍTKA“: Hledáme nové cesty ve firemním rozvoji

Datum publikování na HitPrace.cz: 1. 7. 2019

Co potřebují firmy, manažeři a lektoři ke své práci ? Novou inspiraci, nové informace, zajímavé lektory a nosná témata ve vzdělávání.

Proto se již podeváté proběhne Festival nových témat a lektorů a moderních trendů. Partnerem této akce je Educity, HR news, CK Inspira. Festival pořádá Magion Praha s.r.o. Letos proběhne Festival ve čtvrtek 19. září 2019 v exkluzivních prostorách divadla Royal na Vinohradské třídě v Praze.

Na každém ročníku „Desítky“ se představuje vždy nová desítka lektorů s osobitými tématy, jejichž čas teprve přijde. Proto na festival jezdí i poměrně pevné jádro účastníků, kteří se vrací. Vystoupení lektorů má netradiční formát – každý vystupující lektor má svých pouhých 10 minut na prezentaci tématu.

Pro diváky je to dostatečný čas na umístění lektora na škálu zaujal/nezaujal, sympatický/nesympatický, použitelné/nikolivěk atd… na hlubší rozvíjení myšlenek je čas při diskusích, v kuloárech, při obědě a v následujících dnech i na celodenních workshopech. Snad proto mnozí účastníci hodnotí Festival jako „den plný inspirace“. Tématem spojujícím všechna vystoupení jsou „Nové cesty ve firemním rozvoji“.


Zdroj: HR News
Zprávy a novinky z HR