Lidé odchází i kvůli nedůslednému zaškolení – metoda TWI pomáhá fluktuaci zbrzdit

Datum publikování na HitPrace.cz: 19. 11. 2018

polečnost DMC management consulting představila v roce 2010 na českém trhu světově uznávanou metodiku Training Within Industry (TWI), která zavádí jednotné postupy do školení pracovníků a rozvoje procesů nejen v průmyslovém segmentu.

Ve spolupráci se společností BIKE FUN International (BFI) během říjnového setkání ukázala, jak může vhodná implementace TWI v praxi přispět ke stabilizaci personálu ve firmě i nižší chybovosti v rámci výrobních procesů největšího výrobce jízdních kol v České republice. Tematický workshop ze série „Setkání se špičkami“ se uskutečnil přímo v sídle tohoto předního českého producenta kol.

Společně s dalšími přibližně 30 zástupci zejména automotive společností, ale i výrobců v potravinářském segmentu jsme dostali příležitost nahlédnout do nitra firmy, jejíž výrobní závod sídlí v areálu Tatry v Kopřivnici v Moravskoslezském kraji. Zde nás přivítal HR manažer společnosti BFI – Stanislav Matušů společně s Jitkou Tejnorovou – partnerkou společnosti DMC management consulting, která je jediným licencovaným poskytovatelem TWI v regionu střední a východní Evropy. Akce byla příslibem nejen teoretického seznámení se s vlastní metodikou TWI a jejími jednotlivými moduly, ale především ukázky praktického zapojení přímo ve výrobě.


Zdroj: HR News
Zprávy a novinky z HR