Pracovní zkušenosti

Kuchařka
VOLAREZA Malý Šišák Špindlerův Mlýn (Bedřichov)
Červenec 2024 - nyní (10 měsíců)

příprava hotových a minutkových jídel S+O+V

montážní dělní, mistrová, technik projektů, obsliha lisu
MB TOOL s.r.o. (Prostějov)
Listopad 2012 - Červen 2024 (11 let 7 měsíců)

montáž sestav dílů pro automobilový průmysl sériová i prototypová a předsériová výroba, kontrola QM, obsluha lisu, zaškolování pracovníků, administrativa

účetní, správce rozpočtu
Obecní Úřad Srbce (Srbce, okr. Prostějov)
Květen 2007 - leden 2008 (9 měsíců)

účetnictví a administrativa

Kuchařka, servírka
Hotel Ječmínek (Chropyně)
Červenec 1995 - Říjen 2003 (8 let 4 měsíce)

příprava a podávaní jídel v restauračním zařízení

směnový chemik
Cukrovar Kojetín, a.s. (Kojetín)
Září 1992 - prosinec 1994 (2 roky 3 měsíce)

analýza a zpracování vzorků výroby, vstupních a výstupních produktů

Vzdělání

Obchodní akademie ELDO (Brno)
Střední vzdělání s maturitní zkouškou
Leden 2007 - leden 2008 (1 rok)

jednooborové studium- maturitní zkouška z oboru účetnictví, doplněna atestací pro příspěvkové organizace a Územní samosprávné celky

SPŠ POTRAVINÁŘSKÉ TECHNOLOGIE (Bzenec)
Střední vzdělání s maturitní zkouškou
Září 1991 - Červen 1993 (1 rok 9 měsíců)

maturovala v oboru analýza potravin (chemik technoloc potravinářské výroby se zaměřením Výroba cukru a cukrovinek)

SOU společného stravování,Lomnice u Tišnova (Lomnice u Tišnova)
Střední vzdělání s výučním listem
Září 1988 - Červen 1991 (2 roky 9 měsíců)

vyučena v oboru kuchař - číšník

Řidičská oprávnění

Označení Popis
B Osobní automobil

Dovednosti a znalosti

podvojné účetnictví pro ÚSC a PO -komisionální zkoušky (osvědčení/certifikát podle zák.č.312/2002 Sb.)
jazaky:
němčina: maturita - nyní pasivní
ruština - nyní aktivní na úrovni pokročilý začátečník
angličtina - začátečník - aktivní samostudium (dříve 3 roky kurz placený zaměstnavatelem)

Zájmy a volný čas

autorská činnost (vydavatel Rubico Olomouc, Regionální tisk...)
ruční práce a jiné kreativní činnosti
pěstování a sběr léčivých bylin a jejich zpracování
0.0131