Pracovní zkušenosti
Pizzaiolo
Životopis pizzaiola. Denis, 22 let. Bydlím v Oděse. Mám zkušenosti s touto pozici, pracoval jsem v provozovnách jako: "Metropolis arena" (3 letní sezóny (9 měsíců)) Důvod propuštění, snížení zaměstnanosti. Restaurace "Poromnyk" (6 měsíců) Důvod propuštění, stanné právo. Etnopark "New Vasyuki" (9 měsíců) Důvod propuštění, odmítnutí pracovat na lisu na pizzu, podle mého názoru to nejhorší, co by si firma mohla koupit. Pizzerie "Pich" (1 rok) Důvod propuštění, nabídli mi práci v pizzerii Portico, podle mého názoru jedna z nejlepších pizzerií na Ukrajině.
Pizzerie Portico, délka práce 2 roky, důvod propuštění, možnost opustit Ukrajinu
Moc rád vyrábím kvalitní produkt, 2 roky jsem pracoval s neapolským těstem s hydratací 70 %, cíl 85 %
Kromě toho jsem se zúčastnil autorské mistrovské třídy ve Lvově s Vitalijem Kološycem "Pizza pod mikroskopem"
Studuji český jazyk a plánuji se přestěhovat v říjnu.
Instagram
napoli_canotto_pizza