Pracovní zkušenosti
Vedoucí stravovacího provozu
Vedení oddělení s 28 zaměstnanci, dochazkový systém, pohovory s uchazeči o zaměstnání, vedení a kontrola dodržování HACCP a hygienických předpisů, objednávání surovin, zajištění oprav a pravidelných servisů zařízení, zástup za skladníka (příjem a výdej surovin).
Kuchařka
Příprava stravy pro pacienty
Stříhačka
Obsluha poloautomatických a automatických stříhacích strojů
Stříhačka, šička
Stříhání a šití
Učitelka v mš
Učitelka -zástup za dlouhodobou PN
švadlena
Šití
referenka
Administrativní činnost na sociálním oddělení a podatelnê
Vzdělání
SŠ astronomická Blansko (Blansko)
SPŠ oděvní (Prostějov)
Řidičská oprávnění
| Označení | Popis |
|---|---|
| B | Osobní automobil |
Zájmy a volný čas
Rekreační sporty, turistika, rukodělné práce, zahrádka