Cukrář/ka
"Etincelle, o.s." | 9 450 Kč - 18 900 Kč | Přidáno: 21. 4. 2024
Cukrář - cukrářka
CPI Hotels, a.s. | 27 000 Kč - 30 000 Kč | Přidáno: 20. 4. 2024
Pekaři, cukráři (kromě šéfcukrářů) a výrobci cukrovinek
Iva Tulachová | 127 Kč | Přidáno: 20. 4. 2024
Učitel/ka odborné výchovy - obor CUKRÁŘ
Integrovaná střední škola, Mladá Boleslav, Na Karmeli 206 | 33 000 Kč - 37 000 Kč | Přidáno: 20. 4. 2024
Cukrář / Cukrářka
Stante sense, s.r.o. | 24 000 Kč | Přidáno: 19. 4. 2024
Cukrář - cukrářka
SpindlMAX, s.r.o. | 25 000 Kč - 30 000 Kč | Přidáno: 18. 4. 2024
cukrář/pekař (junior)
Hostinář | 170 Kč - 200 Kč | Přidáno: 18. 4. 2024
Cukrář - cukrářka
REGATA ČECHY, a.s. | 25 000 Kč - 40 000 Kč | Přidáno: 18. 4. 2024
Cukrář/ka
Vašíček - pekařství a cukrářství, s.r.o. | 21 300 Kč - 22 000 Kč | Přidáno: 18. 4. 2024
Cukrář/ka
E T S , spol. s r.o. | 127 Kč | Přidáno: 18. 4. 2024
Vedoucí Pekař / Cukrář +praxe / Ubytování zdarma
ARWA Personaldienstleistungen s.r.o | Přidáno: 17. 4. 2024
Cukrář/ka
Lázně Luhačovice a.s. | Přidáno: 16. 4. 2024
CUKRÁŘ/CUKRÁŘKA
Fiesta penzion s.r.o. | 30 000 Kč - 35 000 Kč | Přidáno: 14. 4. 2024
CUKRÁŘ/KA - KREATIVNÍ až 160,-/hod.
Elizebet Art of Goodies s.r.o. | 130 Kč - 160 Kč | Přidáno: 12. 4. 2024
Cukrář-ka pouze ranní směny
Pekařství BOČEK Krmelín s.r.o. | 130 Kč - 140 Kč | Přidáno: 12. 4. 2024
*Cukrář/ka a snídaňový kuchař/ka
Autoskla BENONE s. r. o. | 35 000 Kč - 40 000 Kč | Přidáno: 9. 4. 2024
Pomocný cukrář/cukrářka, pekař/pekařka
Jiří Ištok | 20 500 Kč | Přidáno: 8. 4. 2024
Cukrář/ka
EU POLYMER CZ, odštěpený závod | 18 900 Kč - 25 000 Kč | Přidáno: 8. 4. 2024
Cukrář/ka
Středisko společných činností AV ČR, v.v.i. | 26 000 Kč - 32 000 Kč | Přidáno: 8. 4. 2024
Cukrář/ka - kuchař/ka
Roman Fiedler | 18 900 Kč - 21 300 Kč | Přidáno: 7. 4. 2024
Práce v profesi Cukrář - Často kladené otázky
👉 Kolik nabídek práce lze najít pro profesi Cukrář?
Pro profesi "Cukrář" aktuálně najdete 73 nabídek práce na pracovním portálu HitPrace.cz.
👉 Jaká je náplň práce profese Cukrář?
Cukrář je odborník na výrobu a prodej cukrovinek a dezertů. Musí mít znalosti o ingrediencích, technikách a postupech při výrobě pečiva, krémů, cukrovinek a dalších sladkostí. Cukráři také používají své dovednosti k vytváření dekorativních dortů a cukrovinek. Musí mít také dobré komunikační dovednosti, aby mohli porozumět a reagovat na požadavky zákazníků.