Vedoucí školní jídelny
Organizace provozu jídelny – zajištění plynulého chodu, objednávky oprav a údržby, vedení inspekční knihy, odvoz odpadů
Vedení a rozvoj týmu – řízení, organizace, motivace a hodnocení práce minimálně 5 zaměstnanců, rozdělování úkolů, návrhy na odměny a osobní ohodnocení
Skladové hospodářství – objednávky potravin, přejímka zboží, vedení skladové evidence, inventarizace, dohled nad záručními lhůtami a skladováním, zbožíznalství
Jídelní lístek a výživa – sestavování menu s vedoucí kuchařkou, kontrola spotřebního koše a nutričních doporučení, zajištění pestrosti jídel, dohled nad dietním stravováním
Bezpečnost a hygiena – dodržování BOZP, PO, HACCP, hygienických norem a bezpečnosti potravin, vedení povinné dokumentace, školení zaměstnanců
Ekonomika provozu – příprava rozpočtu, vedení účetní a finanční agendy provozu (platby, objednávky, faktury, pokladna v roli příkazce operace), kontrola pohybu financí, evidence stravného, vyúčtování, inventarizace skladu a majetku provozovny
Komunikace - spolupráce s vedením školy, rodiči, kontrolními orgány a nadřízenými, účast na poradách vedoucích provozoven
Schopnost zlepšovat kvalitu poskytované služby
Nabídka: Zařazení dle Nařízení vlády č. 300/2019 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, příloha č.1, a zákoníku práce č. 262/2006 Sb.
Základního tarif + příplatek za vedení + osobního ohodnocení (odvislého od kvality a výkonu práce)
Práce na HPP , pracovní vztah založený jmenováním
Pravidelné Odměny ( 13 a 14 plat dle výkonů organizace v hospodářské oblasti
Navýšení Osobního ohodnocení vázané na kvalitu práce a dlouhodobě dobré pracovní výsledky
Zvýšení platu po zkušení době
Zázemí a stabilitu velké a oceňované organizace, která zajišťuje denně školní a závodní stravování pro cca 9 tisíc strávníků pomocí 14-ti provozoven na Praze 10
Bohatý benefitní systém:
5 týdnů dovolené
Zvyšování kvalifikace a průběžné poskytování vzdělávání
Příspěvek na stravování
Příspěvky FKSP k životnímu jubileu a poukázky na kulturní akce
Příspěvek na penzijní připojištění
Multisport benefit karty na volnočasové aktivity i pro Vaše blízké
Podporu profesního i osobního rozvoje, systém dalšího vzdělávání
Požadavky: Občanství ČR / trvalý pobyt a znalost českého nebo slovenského jazyka
Bezúhonnost (výpis z rejstříku trestů)
SŠ s maturitou nebo VOŠ
Praxi min. 2 roky na pozici vedoucí školní jídelny nebo min. 3 roky jako zástupce vedoucího/hospodářka jídelny
Zkušenost s přímým vedením týmu (min. 5 zaměstnanců)
Znalost vyhlášky o školním stravování (107/2005 Sb.), BOZP, PO, HACCP a hygienických předpisů
Velmi dobrou znalost provozu školní jídelny a souvisejících procesů
Znalost kalkulací, hospodaření se skladem, evidence strávníků a základní účetní agendy
Znalost práce s PC – MS Office, gastro SW
Organizační schopnosti, spolehlivost, samostatnost a odolnost vůči stresu
Schopnost vést a motivovat tým, příjemné vystupování a smysl pro kvalitu služby
Poznámka: Zaujala vás tato nabídka? Budeme rádi, když nám pošlete svůj životopis a krátký průvodní dopis. Děkujeme.}
- Podrobné informace o nabídce práce
Lokalita: Praha hl.m. Pracovní pozice: Vedoucí školní jídelny Nástup do práce od: IHNED Nabízená mzda: neuvedeno Nabídka přidána: 29. 9. 2025
Pracovní pozice aktivní
Práce Vedoucí školní jídelny: Často kladené otázky
👉 V jakém městě se nabízí nabídka práce Vedoucí školní jídelny?
Práce je nabízena v lokalitě Praha hl.m..