Vedoucí školní jídelny

Praha hl.m.


Organizace provozu jídelny – zajištění plynulého chodu, objednávky oprav a údržby, vedení inspekční knihy, odvoz odpadů

Vedení a rozvoj týmu – řízení, organizace, motivace a hodnocení práce minimálně 5 zaměstnanců, rozdělování úkolů, návrhy na odměny a osobní ohodnocení

Skladové hospodářství – objednávky potravin, přejímka zboží, vedení skladové evidence, inventarizace, dohled nad záručními lhůtami a skladováním, zbožíznalství

Jídelní lístek a výživa – sestavování menu s vedoucí kuchařkou, kontrola spotřebního koše a nutričních doporučení, zajištění pestrosti jídel, dohled nad dietním stravováním

Bezpečnost a hygiena – dodržování BOZP, PO, HACCP, hygienických norem a bezpečnosti potravin, vedení povinné dokumentace, školení zaměstnanců

Ekonomika provozu – příprava rozpočtu, vedení účetní a finanční agendy provozu (platby, objednávky, faktury, pokladna v roli příkazce operace), kontrola pohybu financí, evidence stravného, vyúčtování, inventarizace skladu a majetku provozovny

Komunikace - spolupráce s vedením školy, rodiči, kontrolními orgány a nadřízenými, účast na poradách vedoucích provozoven

Schopnost zlepšovat kvalitu poskytované služby


Nabídka: Zařazení dle Nařízení vlády č. 300/2019 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, příloha č.1, a zákoníku práce č. 262/2006 Sb.

Základního tarif + příplatek za vedení + osobního ohodnocení (odvislého od kvality a výkonu práce)

Práce na HPP , pracovní vztah založený jmenováním

Pravidelné Odměny ( 13 a 14 plat dle výkonů organizace v hospodářské oblasti

Navýšení Osobního ohodnocení vázané na kvalitu práce a dlouhodobě dobré pracovní výsledky

Zvýšení platu po zkušení době

Zázemí a stabilitu velké a oceňované organizace, která zajišťuje denně školní a závodní stravování pro cca 9 tisíc strávníků pomocí 14-ti provozoven na Praze 10

Bohatý benefitní systém:

5 týdnů dovolené

Zvyšování kvalifikace a průběžné poskytování vzdělávání

Příspěvek na stravování

Příspěvky FKSP k životnímu jubileu a poukázky na kulturní akce

Příspěvek na penzijní připojištění

Multisport benefit karty na volnočasové aktivity i pro Vaše blízké

Podporu profesního i osobního rozvoje, systém dalšího vzdělávání


Požadavky: Občanství ČR / trvalý pobyt a znalost českého nebo slovenského jazyka

Bezúhonnost (výpis z rejstříku trestů)

SŠ s maturitou nebo VOŠ

Praxi min. 2 roky na pozici vedoucí školní jídelny nebo min. 3 roky jako zástupce vedoucího/hospodářka jídelny

Zkušenost s přímým vedením týmu (min. 5 zaměstnanců)

Znalost vyhlášky o školním stravování (107/2005 Sb.), BOZP, PO, HACCP a hygienických předpisů

Velmi dobrou znalost provozu školní jídelny a souvisejících procesů

Znalost kalkulací, hospodaření se skladem, evidence strávníků a základní účetní agendy

Znalost práce s PC – MS Office, gastro SW

Organizační schopnosti, spolehlivost, samostatnost a odolnost vůči stresu

Schopnost vést a motivovat tým, příjemné vystupování a smysl pro kvalitu služby


Poznámka: Zaujala vás tato nabídka? Budeme rádi, když nám pošlete svůj životopis a krátký průvodní dopis. Děkujeme.}

Odpovědět na inzerát
    Buďte první, kdo se na danou nabídku práce přihlásí!

Práce Vedoucí školní jídelny: Často kladené otázky

👉 V jakém městě se nabízí nabídka práce Vedoucí školní jídelny?

Práce je nabízena v lokalitě Praha hl.m..

Zaujala Vás nabídka práce na pozici Vedoucí školní jídelny ve městě Praha hl.m.? Pošlete svůj životopis firmě ještě dnes.
0.1252