Provozní manažer gastronomických provozů - Teamcaffe
Informace
Ve společnosti Teamium, s.r.o. je projekt Teamcaffe - každé zrnko pomáhá dynamicky se rozvíjející divize. Zahrnuje provoz kavárny, eshopu, bistra, externí akce, cateringy a výrobu vlastních produktů. Teamcaffe zaměstnává více než 90% pracovníků s duševním nebo fyzickým handicapem a je nutné, aby kandidát měl nejen prokazatelné zkušenosti s gastronomíí, ale také empatii a sociální cítění a bude motivací, vzorem a oporou pro personál.
Hlavní náplň práce:
Zajištění hladkého chodu provozů bistra Teamcaffe a Teamcaffe kavárny a jejich sekundárních projektů (externí akce, eshop,...) formou pravidelné supervize, podpora a leadership provozních týmů, správa skladového hospodářství a administrativní podpora pro vedení divize.
Klíčové odpovědnosti:
1. Supervize provozů (bistro a kavárna):
- Provozní manažer dohlíží na kvalitu a procesy a poskytuje vedení vedoucím jednotlivých provozů, kteří mají přímou odpovědnost za každodenní chod provozu.
- Pravidelná přítomnost na provozech a aktivní a systematická spolupráce s provozními vedoucími jednotlivých provozů (2 na každém provozu).
- Klíčovým prvkem této role je podpora provozních vedoucích, rozvoj jejich kompetencí a podpora v samostatném řízení svěřeného prostoru. Důraz na posilování přímé odpovědnosti vedoucích za provoz, zatímco ze strany provozního manažera je vždy zajištěna 100% opora a asistence při řešení složitějších situací.
- Pravidelné sdílení zásadních informací směrem k manažerovi gastrodivize.
- Dohled nad dodržováním provozních standardů, kvality služeb a zajištěním efektivní komunikace mezi týmy napříč gastro divizí. Dohled a zajištění provozně-technické stránky provozů (HACCP, BOZP, PO, revize apod.)
2. Administrativní a organizační podpora:
- Průběžná administrativní podpora vedení divize.
- Komunikace napříč týmy a s externími partnery a dodavateli.
- Spolupráce na přípravě plánů, přehledů, docházky a dalších podkladů.
3. Skladové hospodářství a provozní kontrola:
- Denní dohled nad správou skladů – zajištění přehledné, aktuální a správné evidence všech skladových pohybů v souladu s interními procesy.
Co od vás očekáváme
- Zkušenosti s vedením gastroprovozu nebo provozním managementem.
- Zkušenosti s vedením týmu a leadershipem.
- Schopnost koordinace, organizační schopnosti a time management, samostatného rozhodování, kreativita, zodpovědnost, loajalita, chuť a nadšení věci posouvat dál
- Odolnost vůči stresu, empatia, vysoká emoční inteligence a sociální cítění
- Znalost základních administrativních nástrojů (MS Office, Gmail, Google Workspace, Google Disk apod.).
- Základní znalost personalistiky a ekonomiky
- Řidičský průkaz skupiny B.
Co vám nabízíme
- Stabilní pozici v rozvíjejícím se sociálním podniku.
- Možnost ovlivnit chod provozů a realizovat vlastní nápady.
- Různorodou práci v dynamickém prostředí.
- Přátelskou atmosféru, týmový duch a podporu při každodenní práci.
- Práci na HPP, plat dle schopností a zkušeností
- stravenkový paušál 90,- Kč za každou odpracovanou směnu
- Masáže na pracovišti, káva z naší kavárny zdarma
- Multisport karta
- možnosti konzultace s právníkem a psychosociálním pracovníkem pro další podporu při práci
- firemní akce v rámci divize či celého Teamia
- Podrobné informace o nabídce práce
Firma: Teamium, s.r.o. Lokalita: Brno Odvětví práce: Administrativa Pracovní pozice: Provozní manažer gastronomických provozů - Teamcaffe Směnnost práce Plný, Zkrácený Nástup do práce od: IHNED Nabízená mzda: neuvedeno Nabídka přidána: 30. 6. 2025
Pracovní pozice aktivníPožadavky na kandidáta
Min. vzdělání Vyučen
Zajímavé nabídky práce v okolí:
Práce Provozní manažer gastronomických provozů - Teamcaffe: Často kladené otázky
👉 V jakém městě se nabízí nabídka práce Provozní manažer gastronomických provozů - Teamcaffe?
Práce je nabízena v lokalitě Brno.
👉 Jaká firma nabírá na tuto pozici?
Tato nabídka práce je do firmy Teamium, s.r.o..
Pokud hledáte další podobné nabídky práce, podívejte se na aktuální pracovní místa Brno - Administrativa