📝 Podrobnosti o nabídce práce
V našem stravovacím provozu zajišťujeme vaření jídel jak pro pacienty hospitalizované v nemocnici, tak pro personál. Dbáme na vyváženou stravu, čerstvé suroviny a vysoký standard kvality.
Na pozici kuchaře bude součástí vaší práce:
- příprava surovin k výrobě stravy,
- výroba jídel, příloh a teplých i studených nápojů,
- obsluha kuchyňských strojů na výrobu pokrmů,
- expedice stravy na tabletovém systému pro pacienty,
- práce spojená s obsluhou distribuční a mycí linky,
- přísné dodržování hygienických a protiepidemiologických předpisů.
Nabídka: - Jednosměnný provoz (5.00–14.00) a práce o víkendu jen jednou za 14 dní.
- Stabilní zázemí největšího zaměstnavatele v Pardubickém kraji.
- Moderní stravovací provoz po rekonstrukci – čisté, vybavené a příjemné prostředí.
- Přátelský kolektiv, který drží při sobě a pomáhá si.
- 25 dní dovolené a až 5 dní osobního volna pro váš odpočinek.
- Široký výběr jídel v zaměstnanecké restauraci za dotované ceny.
- Příspěvek na penzijní připojištění nebo DIP.
- A k tomu řadu dalších benefitů.
- Místo výkonu práce v Litomyšlské nemocnici.
Požadavky: - Výuční list v oboru kuchař, praxe v oboru vítána.
- Výhodou vám bude specializace na diety.
- Trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost.
- Časová flexibilita.
- Odpovědný a svědomitý přístup.
-
Lokalita: Svitavy
-
Nástup: IHNED
-
❓ Vše, co o této práci potřebujete vědět
👉 Kde je tato práce?
Práce je v lokalitě Svitavy.
👉 Kdy je nástup?
Nástup je od IHNED.