📝 Podrobnosti o nabídce práce

Informace
- příprava jídel v závodní jídelně moderního výrobního podniku
- práce ve stoje a v tempu
- třísměnný provoz (5:55, 13:55, 21:55), volné víkendy, noční začíná v neděli
- okalita: Kopřivnice (průmyslový park)
Co od vás očekáváme
- praxi v kuchyni (min. 3 roky)
- schopnost pracovat samostatně i v týmu
- ochotu zvládnout i noční směny
- dochvilnost a spolehlivost
V případě zájmu nám k reakci přiložte také Váš životopis.
Co vám nabízíme
- průměrná mzda: 33 500 Kč (bez přesčasů)
- základní mzda: 32 179 Kč
- příplatky:
- noční směny: +20 Kč/h
- víkendy: +10 %
- přesčas ve všední den: +25 %
- přesčas o víkendu: +70 %
- svátky: +100 %
- zimní bonus: 8 965 Kč
- letní bonus: 17 930 Kč
- zálohy: 1 000 Kč týdně (po odpracovaném týdnu)
- 25 dní dovolené
- dotované jídlo za 25–34 Kč (čipová karta, nenavyšuje se ze - mzdy)
- práce na HPP ve stabilní firmě!
-
Lokalita: Kopřivnice
-
Mzda: 31 000 - 33 500 Kč
-
Nástup: IHNED
-
Firma: Manuvia, a. s., organizační složka
-
❓ Vše, co o této práci potřebujete vědět
👉 Kde je tato práce?
Práce je v lokalitě Kopřivnice.
👉 Jaká je nabízená mzda?
Nabízená mzda je 31 000 - 33 500 Kč.
👉 Kdo na tuto pozici nabírá?
Tuto pracovní pozici nabízí firma Manuvia, a. s., organizační složka.
👉 Kdy je nástup?
Nástup je od IHNED.
👉 Jaké jsou požadavky?
- Min. vzdělání: Základní