Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Martina Kratochvílová | 32 000 Kč - 38 000 Kč | Přidáno: 9. 5. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
DANBER PIZZA s.r.o. | 25 000 Kč | Přidáno: 9. 5. 2024
Šéfkuchaři v pohostinství
DH IMPEX, s.r.o. | 43 513 Kč | Přidáno: 8. 5. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
COLOSEUM RESTAURANTS s.r.o. | 21 300 Kč | Přidáno: 8. 5. 2024
Unikátní příležitost pro šefkuchaře v centru Ostravy!
Najdemjob s.r.o. | Přidáno: 8. 5. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Základní škola Brno, Hudcova 35, příspěvková organizace | 23 510 Kč | Přidáno: 8. 5. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
HOP ARENA UH s.r.o. | 210 Kč | Přidáno: 7. 5. 2024
Kuchař/ka až 55.000 Kč
Hotel Promenáda s.r.o. | Přidáno: 5. 5. 2024
Kuchař, šéfkuchař (m/ž)
SERVIS HAMAS s.r.o. | 51 000 Kč - 60 000 Kč | Přidáno: 3. 5. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Dibrung s.r.o. | 21 300 Kč | Přidáno: 3. 5. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Gastro DOCK s.r.o. | 21 500 Kč - 22 000 Kč | Přidáno: 3. 5. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Základní škola a Mateřská škola Tachlovice | 20 000 Kč | Přidáno: 3. 5. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Hood s.r.o. | 21 300 Kč | Přidáno: 2. 5. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Hotel Kopanice s.r.o. | 32 000 Kč - 36 000 Kč | Přidáno: 2. 5. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
René Svárovský | 35 000 Kč - 45 000 Kč | Přidáno: 30. 4. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Kolín Invest s.r.o. | 35 000 Kč - 55 000 Kč | Přidáno: 30. 4. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
KHAGIA BB s.r.o. | 25 000 Kč - 30 000 Kč | Přidáno: 30. 4. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Náš svět, příspěvková organizace | 21 180 Kč - 23 510 Kč | Přidáno: 30. 4. 2024
Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchaři
CARNER MOTIVES s.r.o. | 21 300 Kč - 24 900 Kč | Přidáno: 30. 4. 2024
ŠÉFKUCHAŘ/KA
FRANKO & LUKAS , spol. s r.o. | 45 000 Kč | Přidáno: 27. 4. 2024
Práce v profesi Šéfkuchař - Často kladené otázky
👉 Kolik nabídek práce lze najít pro profesi Šéfkuchař?
Pro profesi "Šéfkuchař" aktuálně najdete 284 nabídek práce na pracovním portálu HitPrace.cz.
👉 Jaká je náplň práce profese Šéfkuchař?
Šéfkuchař je odborník na přípravu jídel. Je zodpovědný za vedení kuchyně a za vedení kuchyňského personálu. Šéfkuchař vytváří menu, plánuje jídla, kupuje potřebné ingredience, zajišťuje kvalitu a chuť jídel, řídí kuchyňské pracovníky a kontroluje náklady. Šéfkuchař musí být schopen improvizovat a přizpůsobit se požadavkům zákazníků. Kromě toho musí mít dobré znalosti o hygieně a bezpečnosti potravin.