Vydělávejte lépe a řiďte firmu efektivně

Datum publikování na HitPrace.cz: 27. 2. 2024
Vydělávejte lépe a řiďte firmu efektivně

Jak své podnikatelské aktivity pozvednout na zcela novou úroveň? Vyzkoušejte si služby call center. Je na čase provést outsourcing, call centra za vás dokážou vykonat mnohem více činností, než si myslíte.

Lehkou manuální práci přenechte jiným

Chybí vám někdo, kdo by za vás vyřizoval papírování a další administrativu? V tom případě využijte služby call centra. Ano, outsourcovat můžete i tuto činnost. Zatím ještě nemáte skladovací ani odbavovací prostory, odkud byste mohli zasílat zboží svým klientům? Nevadí, call centrum je schopné zajistit celou řadu jednoduchých manuálních prací od kompletace až po skladování a expedici zboží. Pracovníci call centra zvládnou:

  • vkládání letáků a dárků
  • tisk a polepování etiketami
  • skládání display stojanů
  • balení produktů do fólie
  • kompletaci zboží
  • třídění produktů
  • kontrolu kvality
  • šicí práce

Lepší ceny než u konkurence

Kromě toho vám call centra samozřejmě mohou navolávat nové klienty a obsluhovat zákaznickou linku, na niž zákazníci volají se svými požadavky a přáními. Obraťte se na společnost Axxel, která má navíc statut chráněné dílny. To znamená, že některé ze služeb vám poskytne za nižší ceny než její konkurence.

Nechte si nastavit firemní procesy

Jenže není až tak těžké získat nové klienty. Mnohem těžší je udržet si své zákazníky. Musíte si ve firmě nastavit procesy tak, aby všechno fungovalo na sto procent a aby s vašimi službami byl zákazník spokojený. Odborníci ze společnosti Axxel disponují letitými zkušenostmi a pomohou vám nastavit firemní procesy tak, abyste dosáhli svých plánů a cílů. Vy a vaši odborní spolupracovníci pak aspoň budete mít čas věnovat se skutečně jen těm nejdůležitějším činnostem.

Pokud se aktuálně nacházíte na rozcestí, kam svou firmu směřovat, a zároveň tápete, jak vydělávat více, obraťte se na specializované call centrum, které identifikuje vaše silné a slabé stránky a doporučí vám, co zlepšit a zefektivnit.


HitPrace.cz
Platforma pro spojení zaměstnavatelů s uchazeči o zaměstnání.