Nejlepší čtvrti k bydlení v Praze

Datum publikování na HitPrace.cz: 2. 10. 2023
Nejlepší čtvrti k bydlení v Praze

Pokud hledáte ideální místo k bydlení v Praze, může být těžké se rozhodnout. Praha je město s bohatou historií, nádhernými památkami a různorodými čtvrtěmi, každou s unikátním charakterem. FINEP, přední developer v Praze, nabízí několik výjimečných možností, jak najít svůj vysněný domov v jedněch z nejlepších čtvrtí města. Pojďme se na ně podívat.


Zdroj: www.finep.cz

Vysněné bydlení na Praze 6

Začneme s Prahou 6. Proč? Protože je to čtvrť, která dokonale kombinuje městský ruch s klidnými zelenými oázami. Máte tu skvělý přístup k dopravním spojením, což znamená, že ať už chcete do centra či na letiště, vždy to bude rychlé a snadné. Ale není to jen o dopravě. Snadno dostupná oblast kolem Pražského hradu nebo Letenských sadů vám nabízí spoustu kulturních zážitků. A pokud máte rádi přírodu, tak si zamilujete procházky v parku Stromovka či Divoké Šárce. Novostavby v Praze 6 hledejte zde.

Praha 10 jako ideál pro rodiny s dětmi

Praha 10 je zase ideální pro rodiny s dětmi. Představte si, jak vaše děti vyrůstají kousek od přírodního rybníku Slatina. FINEP zde nabízí moderní bytové domy, které vám poskytnou všechno potřebné zázemí. I pro děti zde najdete perfektní vyžití v podání dvou multifunkčních hřišť a dětských i dopravních hřišť, takže je budete mít stále na očích. V současné době společnost umožňuje pouze prodej družstevních bytů. A jaké jsou výhody družstevního bydlení?

  • Nemusíte bance prokazovat bonitu ve stejném rozsahu jako pro hypoteční úvěr (např. nedokládáte daňové přiznání či potvrzení příjmů). Ověřujeme pouze základní legislativní povinnosti, které nám ukládá zákon proti praní špinavých peněz.

  • Byt lze převést do osobního vlastnictví.

  • Byty jsou k prodeji za velmi dobré ceny.

Jedinečný projekt FINEP na Praze 5

Pak je tu Praha 5. Místní říkají, že je to mix městského života a klidných zelených oáz. A mají pravdu. Zdejší nabídka kaváren, restaurací a obchodů je pestrá. A pokud si chcete užít přírodu? Pak si zajděte do Prokopského údolí, popřípadě delší procházkou do Centrálního parku. A to nejlepší nakonec? FINEP zde má na svědomí úspěšný projekt Britská čtvrť, který je součástí teprve vznikající čtvrti Západní město. V současné době je v prodeji již pátá rezidenční etapa, ve které je možné koupit byty do osobního vlastnictví. Život v Britské čtvrti spojuje všechno velmi dobrá dostupnost obchodů a služeb, metro kousek od domu a jedinečné spojení dostupného bydlení a práce.


Zdroj: www.finep.cz

Kulturní vyžití na Praze 9

A konečně, Praha 9. Moderní čtvrť, kde se setkává nová architektura s tradiční pražskou atmosférou. Pokud hledáte byt, tady je skvělá šance najít ten pravý. Díky skvělým dopravním spojením, novým obchodním centrům a O2 areně, kde se konají nejrůznější kulturní akce, budete mít vždy něco na dosah.

Ať už hledáte byt či dům, Praha nabízí něco pro každého. Díky developerovi FINEP můžete najít svůj vysněný domov v jedné z těchto skvělých čtvrtí. Ať už dáváte přednost blízkosti památek, přírodě či pulzujícímu městskému životu, Praha vás nikdy nezklame.


HitPrace.cz
Platforma pro spojení zaměstnavatelů s uchazeči o zaměstnání.